Fijne balans tussen professionaliteit en inleving

“Marieke is met volle toewijding erg behulpzaam geweest bij het organiseren van een mooie uitvaart. Wij hadden de wens om het persoonlijk op te zetten, en ze was hier flexibel en meedenkend in. Daarnaast bewaart Marieke een fijne balans tussen professionaliteit en inleving.”

Laurens de Jonge - Kraggenburg

Open, professioneel en zeer prettig

“In vele opzichten zouden wij Marieke willen aanbevelen als uitvaartbegeleidster.
Bij de eerste kennismaking hadden wij (mijn moeder, zus en ik) al een goed en vertrouwd gevoel bij Marieke.
Ze communiceert open, professioneel en zeer prettig. Ze kwam dagelijks langs en was daarnaast altijd bereikbaar voor vragen waarop ze snel reageerde.
Ze stelt je gerust en bespreekt duidelijk alle mogelijkheden en heeft ons op vele vlakken ontzorgt.
Ondanks het verdriet hebben wij door de begeleiding van Marieke op mooie wijze afscheid kunnen nemen van mijn man, onze vader en pake.
Namens ons allen nogmaals heel erg bedankt daarvoor.”

Peter Visser - Lelystad

Stapje voor stapje begeleid in het proces

“Afgelopen periode perfect samen gewerkt met Marieke. We hebben er een heel mooi afscheid van kunnen maken. Alles werd heel goed geregeld achter en voor de schermen en zo konden wij ons zonder zorgen concentreren op de dienst en wat wij er in wilden hebben.
We werden stapje voor stapje begeleid in het proces. Zo wisten we precies wat we op welk tijdstip klaar moesten hebben.
Ontzettend bedankt Marieke voor de fijne samenwerking. Ik hoop dat ik je nog lang niet weer nodig heb. Maar over 20 jaar bel ik je gewoon weer op.”

Margreet Prins - Lelystad

We hadden het niet beter kunnen treffen

“Wat komt er veel op je af wanneer iemand, in dit geval mijn moeder, overlijdt.
Hoe fijn is het dan als iemand de regie voor je over neemt en je je vooral kunt focussen op datgene wat belangrijk voor je is: een zo mooi en persoonlijk mogelijk afscheid.
Marieke heeft dat op een perfecte manier voor ons geregeld.
Alles wat wij wilden was mogelijk, niets werd aan het toeval overgelaten.
Haar professionele aanpak en ook zeker haar warme en vriendelijke persoonlijkheid maakte het voor ons in zo’n moeilijke periode een stuk gemakkelijker.
We hadden het niet beter kunnen treffen, nogmaals bedankt Marieke!”

Miranda Ruijzendaal - Dronten

Je kunt je richten op het afscheid zelf

“Marieke ontzorgt tijdens een stressvolle periode.
Je kunt je richten op het afscheid zelf en je hoeft je niet bezig te houden met administratieve beslommeringen op een moment dat je daar echt niet op zit te wachten.
Ik zou Marieke aan iedereen aan willen bevelen.”

Diana Ruijzendaal - Dronten

Zorgen uit handen

“Bij de uitvaart van mijn vrouw/onze moeder hebben Marieke en Jacolien ons op een fantastische manier geholpen. Vanaf het eerste gesprek hadden wij een vertrouwd gevoel. Tijdens de gesprekken hebben ze ons goed uitgelegd wat er allemaal mogelijk is en luisterden ze naar onze wensen.
De dag van de uitvaart verliep zoals gepland.
Veel zorgen werden ons uit handen genomen.
Dankzij Marieke en Jacolien kunnen wij op een mooie en goed verzorgde uitvaart terugkijken.
La Luna, heel erg bedankt voor jullie uitstekende begeleiding!!”

Ruud Groenewoud - Dronten

Meedenken en empathie

“Marieke heeft ons ontzettend fijn, professioneel en warm geholpen vanaf het moment dat ik heb gebeld. Geen zorgen meer over wat er geregeld moest worden, want daar zorgt zij voor! Hele goede communicatie en de vrijheid om de uitvaart te laten lopen zoals wij dat voor ogen hadden. Meedenken en empathie zijn haar krachten! Bedankt Marieke voor alles!”

Lesley Burer - Almere

Het moeilijke makkelijker gemaakt

“Wij zijn, als achterblijvers, heel blij met Marieke & Linda (La Luna Uitvaart).
Aandacht, begrip, rust, meedenken, luisteren, ontzorgen…
Ze hebben voor ons het moeilijke makkelijker gemaakt.”

Anja van der Flier - Hooglanderveen

Rustgevend en zorgvuldig

“Wij hebben de ondersteuning en begeleiding van Marieke als heel erg prettig, warm, rustgevend en zorgvuldig ervaren. Dankzij haar goede hulp en professionele begeleiding konden wij op een rustige manier de uitvaart van mijn vrouw/moeder voorbereiden. Ook qua nazorg zijn wij erg blij met La Luna Uitvaart. Er is ons veel werk uit handen genomen.”

Jan en Ingrid Kuipers - Dronten

Duidelijk en open

“Wij willen Marieke heel erg bedanken voor het begeleiden van de uitvaart van mijn vader. Haar persoonlijke werkwijze hebben wij als zeer prettig ervaren. Erg duidelijk en open in alles en ze nam heel veel dingen over en regelde deze. Een week na de uitvaart een evaluatie gehad waarin Marieke aangaf vooral kritisch te kijken naar haar verrichte taken. Eerlijk wij konden geen andere feedback geven… dan dat we erg tevreden waren over haar begeleiding.”

Winfred de Jong - Biddinghuizen

Warm en begripvol

“Elke uitvaart is een vreselijke ervaring maar onder begeleiding van Marieke Maan van La Luna is het dragelijk. Met veel warmte en compassie heeft Marieke de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder begeleid, nam uit handen waar het kon en dacht aan zaken waar wij niet aan gedacht zouden hebben. Niet koud en zakelijk maar warm en begripvol.
Marieke, dank!”

Ulco Sijmonsma - Dronten

Een goed gevoel

“Door haar goede advies en mogelijkheden die ze aanbiedt kan je een uitvaart regelen waarbij iedereen een goed gevoel aan overhoud.”

Henk Haaijer - Dronten

Uitstekend op een rij

“Wat waren wij blij met de begeleiding door Marieke! Planmatig, precies, netjes, kordaat, deskundig! Ze had het allemaal uitstekend op een rij!”

Marian Aanen - Houten

Tot in de puntjes verzorgd

“Marieke van La Luna heeft ons bij het overlijden van mijn moeder heel fijn begeleid. Ze helpt daar waar zij kan, ontzorgd, neemt alle tijd. Daarnaast heeft ze geweldig geholpen om het helemaal op onze manier te doen. Wij kijken met een heel warm en goed gevoel terug op haar begeleiding en de crematie.
Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Marieke bedankt namens ons allemaal.”

Annette Kormelink - Dronten

Ruim aandacht voor de nabestaanden

“Marieke was een enorme steun na het vrij plotseling overlijden van mijn man. Zij stond gelijk voor mij klaar, nam alle tijd, leidde mij rustig door alle mogelijkheden bij het afscheidnemen heen en dacht mee om tegemoet te kunnen komen aan mijn wensen.
Ook kon zij vrij snel een financieel plaatje opmaken, zodat daarover achteraf geen onduidelijkheid kon ontstaan.  Marieke is zeer professioneel en betrokken, uitermate vriendelijk en behulpzaam, denkt mee en heeft ruim aandacht voor de nabestaanden. ”

Mevrouw J. Kramer - Dronten

Trefwoorden voor Marieke

“Trefwoorden voor Marieke Maan van La Luna:

Empatisch
Beschikt over goed netwerk
Veelzijdig in brede zin
Nauwkeurig
Laat niets aan toeval over
Duidelijke communicatie
Uiterst deskundig
Perfecte nazorg
Kortom, iemand waar je volledig op kunt bouwen en die totaal ontzorgt.

Hans Leeman - Dronten

Alle zorgen uit handen

“Marieke van La Luna Uitvaart is een fantastische, warme vrouw die alle zorgen uit handen neemt. Met hart en ziel regelt ze alles tot in de puntjes, alles is bespreekbaar en dat is wel heel erg fijn als je in de situatie terecht komt wanneer je haar nodig hebt.”

Monique Leeman - Dronten

Een begrafenis naar wens

“Marieke is zeer empathisch en kan snel schakelen. Dankzij haar hebben wij in korte tijd een prachtige begrafenis voor onze moeder kunnen realiseren die helemaal naar wens was.”

Saskia Lankhoorn - Almere

Helder en duidelijk

“Marieke van La Luna heeft ons met alle zaken rondom een uitvaart op een fijne en open manier geholpen. Met verstand van zaken. Helder en duidelijk. Tijdens de uitvaart aanwezig waar nodig, rustig en zeer gepast waar gewenst.”

Jan Dirk Pruim - Dronten

Professioneel en betrokken

“Wij hebben de begeleiding van La Luna Uitvaart uit Dronten rondom het afscheid van onze papa als zeer prettig, warm en vooral persoonlijk ervaren.
Marieke en Linda zijn zeer professioneel en betrokken.
Zij speelden allebei goed in op alle wensen in onze familie.
Van begin contact tot eindgesprek, alles is keurig geregeld en verlopen. Wij bevelen La Luna Uitvaart dan ook van harte aan.”

Annette Broek - Biddinghuizen

Die dame moet ik onthouden

“Ik was op een uitvaart die veel indruk op mij maakte. Mijn oog viel toen ook op de uitvaartdame, die moet ik onthouden dacht ik.

Toen niet wetende dat ik haar drie maanden later al zou gaan bellen om te vragen of ze de uitvaart van mijn schoonvader wilde verzorgen.

Binnen een uur zat Marieke bij ons aan de keukentafel en werd alles opgestart.

Mijn intuïtieve gevoel van dat eerste moment maakte zij in de praktijk, nu in samenwerking met ons meer dan waar.
Haar vriendelijke, open houding en ons alle ruimte gevend aan hoe we invulling wilde geven aan de uitvaart was zo welkom en wat we nodig hadden.

Ze sloot naadloos aan bij onze ideeën en ontzorgde waar ze kon. Haar betrokken houding en oog voor details hebben er mede zorg voor gedragen dat we terug kunnen kijken op een persoonlijk, mooi en waardig afscheid.”

Miranda Rietveld - Almere

Hier voel je je geen nummer

“Marieke heeft de uitvaart van mijn moeder uitstekend begeleid. Ze dacht met ons mee en heeft ons ontzorgd, de communicatie was voor mij ideaal want er kon o.a. veel via whatsapp. De werkwijze is persoonlijk, rustig, doch zeer adequaat. Ik heb de samenwerking met Marieke als zeer prettig ervaren. Vandaar de verdiende 5 sterren bij deze review, dik verdiend Marieke.

Bij Marieke voel je je geen nummer zoals wel vaak het geval is bij de grotere uitvaart begeleiders. Na ca een week na de uitvaart hebben we alles met elkaar geevalueerd.

Marieke bedankt voor alles. Ook namens de familie.”

Astrid van Keulen - Swifterbant

Liefdevolle en goed georganiseerde uitvaart

“Marieke luisterde goed naar onze wensen waardoor er een goede invulling aan het afscheid van onze moeder werd gegeven en wij terug kunnen kijken op een liefdevolle en goed georganiseerde uitvaart.”

Willem & Gea Kuijpers - Dronten

Richting geven aan emoties

“Marieke Maan van La Luna Uitvaart
Betrokken, warm en professioneel. Weet richting te geven aan emoties van de familie en is op een plezierige, respectvolle wijze in staat om het beoogde resultaat te bewerkstelligen.”

Marja van Arkel - Dronten

Mooie ideeën

“Marieke heeft ons heel fijn geholpen na het overlijden van mijn vader. Door haar persoonlijke manier van werken en mooie ideeën hebben we op een prachtige manier afscheid kunnen.”

Tobias Heese - Almere

Rustige uitstraling en oog voor detail

“De rustige uitstraling en oog voor detail waren heel prettig. Zelf ben je zo druk in je hoofd en verdoofd. Dan is het fijn als iemand je meeneemt op de momenten die jezelf zou vergeten.”

Mirjam van Bleijswijk - Almere

Fijne samenwerking

“Fijne samenwerking met Marieke, bedankt!”

Milotte Heese - Almere

Warme en fijne ervaring

“Een hele fijne begeleiding in het hele proces. Luisteren goed naar je wensen, en voeren dat uitstekend uit. Alles in overleg zodat je niet voor verrassingen staat. Ik heb het als een warme en fijne ervaring beleefd! Gr Remon”

Remon Paassen - Zwolle

Goed geregeld

“Fijne communicatie en goede ondersteuning door Marieke bij het plannen van de uitvaart. De dienst was mooi en goed geregeld!”

Janet Tankink - Lelystad

Ondersteuning in een moeilijke tijd

“In September heeft onze moeder, schoonmoeder, zus en oma ons verlaten na een moeizaam ziektebed. Toch overviel de eindsprint van onze moeder ons als een koude douche. Gelukkig konden wij in deze moeilijke tijd, waar je aan niets wilt denken maar toch zoveel moet regelen, terugvallen op Linda en Marieke. Ze hebben ons werkelijk in alles ondersteund en van goede adviezen voorzien. Wat een heerlijke warme deken was dat zeg. Zonder hun beide waren we deze vervelende tijd veel slechter doorgekomen en waren we nu nog bezig geweest. Nogmaals dank voor jullie warme en liefdevolle ondersteuning.”

Regine en Marco - Driebergen

Geen doodgravers gezichten

“Eind augustus heeft Marieke van La Luna Uitvaart een uitvaart voor ons geregeld. De voorbereiding ging supersnel, efficiënt en toch ook met gevoel. Marieke heeft een goed inlevingsvermogen getoond. Verder werden alle afspraken goed nagekomen en er werd vlot en duidelijk gecommuniceerd. Tijdens de crematie zelf liep ook alles op rolletjes, gelukkig hadden Marieke en Linda geen doodgravers gezichten, wel zeer respectvol. Ze waren voornamelijk op de achtergrond aanwezig, maar zorgden dat alles vlekkeloos verliep.
La Luna Uitvaart kan ik zeker van harte aanbevelen.”

Lauke Menge - Zwolle

Liefdevolle, goed georganiseerde crematie

“Ik kan/mag terugkijken op een liefdevolle, goed georganiseerde crematie van mijn overleden man. Dit is voor een groot gedeelte te danken aan de goede zorgen van Marieke en Linda.”

Tineke Admiraal - Zwolle

Open opstelling waardoor eigenlijk alles kan

“Marieke pakt snel door en heeft een open opstelling waardoor eigenlijk alles kan wat je bedenkt. Een eigen kaart, een afwijkende locatie, jouw beelden en muziek. Ze reageert altijd snel en adequaat op vragen en weet makkelijk de klik met iedereen te maken.”

Annemiek van Bussel - Zwolle

Goed en liefdevol bijgestaan

“Marieke Maan, wat heb je ons in deze zeer verdrietige tijd goed en liefdevol bijgestaan. Je was er echt voor ons, we konden je op ieder moment van de dag bereiken. Samen hebben we een verdrietig maar mooi afscheid kunnen nemen van mijn zus. Dankjewel hiervoor.”

Simone Pieterse van Blokland - Almere

Liefdevol kunnen loslaten

“Voor de uitvaart van mijn man hebben wij gekozen voor La Luna Uitvaart Dronten.
Vanaf het eerste gesprek met Marieke Maan voelde het contact héél goed en dat is ook zo gebleven gedurende het verdere verloop en begeleiding van de emotionele tijd van Rouw.
Zij stond ons bij met raad en daad en deed dat perfect. Voor de uitvaart hadden wij nogal wat wensen, maar zij wist echt alles te regelen en zo kregen we precies het prachtige afscheid wat we wensten.
Marieke is actief, alert, vergeet niets, en denkt intens mee waardoor wij het absolute vertrouwen in haar hadden. Mede dank zij haar hebben we mijn man liefdevol kunnen loslaten.
Marieke, heel veel dank.”

Fam. van der Velden-Mekes - Dronten

200% zeker weten dat het goed komt

“Lieve Marieke,

We zijn zo blij dat jij degene bent die de uitvaart voor Nora hebt begeleid.
Ik wil je mede namens de familie laten weten dat we het zeer fijn vonden op de manier hoe jij alles geregeld hebt. Vanaf het begin voelde het goed en vertrouwd.
Het was fijn dat je Nora toch nog even hebt kunnen zien en spreken zodat zij ook wist dat het in goede handen was.
Zoals je alles oppakte en regelde. Ook s’avonds laat nog even een mailtje of appje om wat zaken te corrigeren of bevestigen. Je gaf ons het vertrouwen dat het goed kwam en zo was het ook.
Niets was te gek, kaarten ophalen en bij ons bezorgen, checken of Nora er goed bij lag. Alles was tot in de puntjes geregeld.
De dag van de begrafenis was voor ons behalve een trieste, ook een mooie dag. Precies wat Nora wilde.
Ook de evaluatie was fijn. Nog even alles bespreken en afronden.
Ik kan een ieder aanbevelen om jou te bellen voor een uitvaart. Dan weet je 200% zeker dat het goed komt!

Gr Joop”

Joop van Blokland - Almere

Niks dan lof

“Marieke heeft de uitvaart van onze moeder uitstekend begeleid. Ze heeft ons ontzorgd, dacht met ons mee en de communicatie was prima. De werkwijze is warm, persoonlijk en rustig, wat we als zeer prettig hebben ervaren. Een week na de uitvaart hebben we alles met elkaar geëvalueerd en de uitkomst is dat ze de 5 sterren meer dan verdiend! Niks dan lof. Een echte aanbeveling. Marieke bedankt voor alles. Ook namens de familie.”

Rob Westenberg - Zwolle

Een vrouw met veel ervaring

“Vandaag de uitvaart gehad van mijn oma.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Marieke Maan een vrouw met veel ervaring en goed mee levend met onze familie.
Tot slot deze uitvaart verzorgster raad ik echt aan.”

Charlotte Buurman - Zwolle

Alles goed onder controle en dat geeft rust

“Marieke heeft ons heel erg fijn begeleid tijdens de voorbereidingen van de uitvaart van mijn vader. Ze is heel erg betrokken maar ook zakelijk. Marieke heeft alles goed onder controle en dat geeft rust. Ik kijk terug op een mooie afscheidsdienst van  mijn vader.”

Erna Boumans Valk - Dronten

Veel zorgen weggenomen

“Na het overlijden van mijn vader sta je toch even te denken wat nu! Samen met mijn zus een uitvaartbegeleider gezocht en binnen enkele minuten was Marieke van LaLuna uitvaart beschikbaar. Op een zeer professionele en persoonlijke werkwijze werden onze zorgen geregeld door LaLuna uitvaart. Marieke heeft voor mij persoonlijk heel veel zorgen weggenomen door een snelle en zeer rustige werkwijze de uitvaart te regelen! Van opbaren tot en met de crematie was het perfect geregeld.”

Arjan Valk - Dronten

Verbinding op een natuurlijke manier

“Marieke is een zeer hartelijke en professionele begeleider die onze familie met veel warmte heeft ontzorgd. Zij heeft vanaf het eerste moment op een hele natuurlijke manier verbinding gemaakt met ons en wij hebben haar suggesties en (creatieve) meedenken erg op prijs gesteld. Marieke heeft in onze ogen een grote bijdrage geleverd aan het prachtige afscheid van onze moeder.”

Rona de Koning - Leusden

Perfect vormgegeven

“Marieke was aanbevolen door de natuurbegraafplaats en heeft de uitvaart van mijn vrouw perfect vorm gegeven. Zowel in het voortraject, het invulling geven aan onze wensen, de begeleiding en het ontzorgen, zo ook in het natraject de nodige aandacht gekregen. De kaarten organiseren en versturen op zondag was geen enkel probleem en waardeerde ook de aandacht voor de prijs/prestatie van alles wat er bij komt kijken waar we zelf geen focus voor hadden. De uitvaart zelf was perfect georganiseerd waarbij ze ook extra ondersteuning had geregeld. Mariek dank je wel voor je proffesionele aanpak en steun die je ons hebt gegeven.”

Bert Hoek - Almere

De regie lag bij ons

“Marieke was onze steun en toeverlaat na het overlijden van onze moeder. Rustig, bekwaam en toegankelijk heeft ze ons begeleid vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van het afscheid. De regie lag bij ons en tegelijk hield zij alle touwtjes stevig in handen. Dat hebben wij als plezierig en steunend ervaren.”

Eva de Vries-Holkamp - Dronten

Aanbeveling voor de volle 100% 

“Marieke van La Luna heeft ons volledig ontzorgt in het proces van overlijden naar begrafenis van onze lieve moeder. Dacht actief mee en kwam met mooie suggesties. Ze regisseerde de herdenking op warme, empathische wijze. Betrok onze verstandelijk beperkte dochter heel mooi in het herdenkingsproces.
We zijn heel dankbaar dat we haar begeleiding kregen en bevelen haar dan ook voor de volle 100% aan”

Familie Vissers - Harderwijk

Warm, betrokken en proactief

“Marieke van La Luna uitvaart heeft zowel bij het overlijden van onze moeder een jaar geleden als het overlijden van onze vader dec j.l. de uitvaart begeleid. Marieke is warm en betrokken, proactief, weet zakelijk snel alles te regelen en heeft ons in alle rust bijgestaan in het maken van soms moeilijke keuzes.
Marieke voelt goed aan waar je behoeftes liggen, stemt af, tot en met haar eigen presentatie op de uitvaart. Dat lijkt een detail maar alles is dan toch van belang. Wij kijken met een goed gevoel terug.
Wij bevelen Marieke Maan van harte aan!”

Cécile Zwitserlood - Zeist

In alle rust toeleven naar de uitvaart

“Marieke heeft de uitvaart van mijn vader zeer professioneel en persoonlijk begeleid. We hebben heel veel steun aan haar gehad, en zij geeft constant het vertrouwen dat alles is geregeld. En dat was het ook, want we hebben als familie in alle rust kunnen toeleven naar de uitvaart. De uitvaart was ondanks het verdriet een heel mooie dag met heel veel fijne en goede herinneringen aan mijn vader. Namens onze hele familie nogmaals dank!”

Jeroen Doornbos - Lelystad

Betrokken en toch ook zakelijk

“Marieke van La Luna Uitvaart heeft ons fantastisch bijgestaan bij de voorbereidingen en uitvaart van onze dierbare. Betrokken en toch ook zakelijk, dacht creatief mee bij onze zoektocht naar een geschikte locatie, stond open voor onze ideeën voor de rouwkaart en werkt samen met een goede drukker, kwam zelf met een lekkere en duurzame cateraar. Kortom, mede door Marieke kijken we terug op een mooie uitvaart.”

Jolande de Jonge - Lelystad

Prettige begeleiding

“Hele prettige begeleiding in een lastige tijd.”

Marco Efftink - Dronten

Warme persoonlijkheid

“We hebben Marieke ervaren als een zeer warme persoonlijkheid, die goed aanvoelde waar wij behoefte aan hadden.
Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en op welke manier zij naast ons heeft gestaan.”

Gerben en Judith Kolbrink - Amersfoort

Attent luisterend oor

“Door anderen, die goede ervaringen hadden, werd ik attent gemaakt op uitvaartbegeleiding “La Luna”.
Die goede ervaringen kan ik zeker onderschrijven.
Marieke Maan die “La Luna” bestiert doet haar werk zeer zorgvuldig, zorgzaam en empatisch met een attent luisterend oor.
Mede door haar werd het afscheid van mijn lieve man een goed en verzorgd afscheid waar ik heel dankbaar voor ben.”

Riet Zuidberg - Lelystad

Goede communicatie

“Via deze weg wil ik Marieke bedanken voor haar begeleiding die ik erg nodig had bij het plotseling verlies van mijn man. Ze heeft een luisterend oor. En belangstelling voor hoe je verder wil dat de uitvaart er uit komt te zien. Marieke denkt ook met je mee. En staat open voor vragen en suggesties. Marieke geeft advies en staat je bij als je ergens niet aan denkt en vergeet. De communicatie verliep goed telefonisch of via mail of app. En je kan haar altijd bellen als er wat is.
Dank je wel, Marieke”

Diny Westendorp-Baron - Dronten

Uitvaartbegeleiding zoals deze behoort te zijn

“Vrij toevallig kwam ik in contact met La Luna Uitvaart van Marieke Maan en de beleving is nu: het kon niet beter! Marieke was daar waar ze tijdens het hele proces moest zijn, voelde de sfeer van de mensen betrokken bij de te organiseren uitvaart meer dan uitstekend aan, vulde aan waar het nodig was, gaf richting aan waar we dat konden gebruiken en verdween naar de achtergrond daar waar we zelf verder konden. Met haar warme vriendelijke en deskundige begeleiding is dit afscheid nemen van een dierbare vriendin een hele mooie belevenis geworden, waarover alleen complimenten waren te horen van allen die aanwezig konden zijn. Dit is zoals een uitvaartbegeleiding naar onze mening behoort te zijn!!!!!”

Ingrid Blaauw - Zwolle

Volledig naar onze wensen

“Marieke van La Luna uitvaart heeft ons heel goed begeleid in het traject van de crematie in Almere. We hadden samen alles vlot kunnen regelen en het ging volledig naar onze wensen. 2 jaar geleden heeft zij ook de crematie van mijn oom gedaan en daar was mijn moeder zo blij mee. Dat nu voor haar crematie we weer haar hulp hebben gevraagd.”

Stephanie Visser - Almere

Netjes, mooi en respectvol

“Marieke, je hebt bij mijn vader de uitvaart geregeld, en dat was zo netjes, mooi en respectvol. Je hebt het heel goed geregeld, en zonder stress, kaarten zeer snel in orde, en alles tot in de puntjes verzorgd. Heel erg bedankt nogmaals.”

Anka Huetink - Dronten

Begeleiding pur sang!

“Professionaliteit zit met name in je werk zó doen dat anderen niet in de gaten hebben dat je aan het werk bent. Zo hebben wij het contact met Marieke ervaren. Het was alsof ze al jaren bij onze familie hoorde terwijl we haar voor het eerst hebben ontmoet! Marieke sloot aan waar dit nodig was, nam afstand zodat wijzelf de regie konden houden om te regelen waar wij behoefte aan hadden en nam de leiding op het moment dat het wenselijk was. Dit alles noemen wij dé perfecte begeleiding!! Het contact verliep soepel en vanzelfsprekend voor al onze familieleden en dat was voor ons de kroon op Marieke’s werk! Professionaliteit ten top, waardoor wij in alle rust en gelijkgestemdheid afscheid konden nemen van onze moeder en oma.”

Afbeelding gedicht Afscheid

Lindy Striker - Zwolle

Er viel een last van mij af

“Daar zit je dan echtgenote en maatje Jannie is overleden zondag 12.30 uur. Marieke gebeld, ik ben om ongeveer 15.00 uur bij jullie zegt ze. Al bij binnenkomst de rust die ze uitstraalde. Er viel een last van mij af, dit voelt goed.
Rustig maar efficiënt gaat ze aan de slag met de dingen die nu eenmaal moet gebeuren. Zij heeft mij meegenomen en begeleid vanaf het begin tot aan de crematie van Jannie.
Marieke bedankt, het was goed dat je er was.”

Jelle Dekker - Dronten

Anders dan anders

“Marieke heeft ons geholpen bij het plotselinge overlijden van mijn vader. Een hele heftige tijd waarin ineens allerlei beslissingen genomen moesten worden. Marieke bracht rust en duidelijkheid. Wat moet nu en wat kan wachten. Met enorm veel respect naar ons als familie. Een ieder voelde zich gehoord. Tijdens het afscheid zelf paste Marieke zich aan aan onze wensen. Bij ons dus een informele sfeer, los van plichtplegingen, anders dan anders. En dat kon allemaal. Dank, je hebt ons heel goed geholpen.”

Familie Jansen - Dronten

Professionele uitvaartbegeleiding

“Zeer professionele uitvaartbegeleiding die precies aanvoelt waar behoefte aan is. Daardoor waren wij in de gelegenheid om precies datgene te doen wat de wens was van de overledene. Ik hoop niet snel er nogmaals van gebruik te moeten maken, maar mocht dat wel zo zijn, dan zou ik niet aarzelen!”

Marloes van der Velden - Den Haag

Zeer prettig en persoonlijk

“Na het overlijden van mijn man en vader hebben wij veel steun gehad aan Marieke. Toen wij belden pakte zij het regelen van de crematie snel en professioneel op! Ook hebben wij het contact met haar en de door haar aangebrachte schrijfster/spreekster Marian als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Dank jullie wel, wij kijken terug op een mooie uitvaartdienst.

Liefs, Betty en Quirine”

Betty Oosterveld-Vos - Almere

Een uitvaartbegeleider die echt begeleidde

“Veertig jaar ervaring met begrafenissen/crematies als pastor, maar zelden ben ik iemand tegengekomen die zo op de achtergrond op trad, en toch was zij aanwezig . De gesprekken met familie, de voorbereiding van afscheidsviering: alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Eindelijk eens een uitvaart waarbij de begeleider echt begeleidde. Helaas zijn de mensen van een uitvaartcentrum vaak zo aanwezig: hier alleen op de achtergrond. Complimenten aan Marieke van La Luna Uitvaart. Ik kijk met genoegen terug op samenwerking. Dank, duizendmaal dank!”

Watze Flach - Gorinchem

Geen stress

“Marieke heeft ons vanaf het eerste moment geweldig begeleidt. Er komt bij een plotseling overlijden veel op je af maar ze heeft ons stap voor stap verteld wat te doen en wat zij zou regelen. Alles was bespreekbaar en elk detail werd zorgvuldig doorgenomen.
Ook de dag zelf heeft ze uitgebreid verteld hoe alles zou gaan zodat er geen stress is. Dat gaf heel veel rust.
We hebben de samenwerking met Marieke heel fijn gevonden en ook het nagesprek was heel prettig.
Dank je wel voor alles!”

Karin Kapteyn - Harderwijk

Als iemand uit je directe omgeving

Fijn om tijdens de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare in contact te komen met Marieke Wagenaar van La Luna Uitvaart , die op een vertrouwde en innemende manier je wijst op alle mogelijkheden van een uitvaart, en daarbij de best passende oplossingen aandraagt en ook op een vlotte wijze weet te regelen. Je hebt geen gevoel met een commercieel bedrijf contact te hebben, maar met iemand uit je eigen directe omgeving. De uitvaart is op een perfect wijze verlopen, ondanks de beperkingen in de coronaperiode. Een ieder uit mijn omgeving zal ik haar aanbevelen.

Uitvaartbus bij kerk

Jaco de Jong - Dronten

Een goed gevoel

“Bedankt voor de goede ondersteuning gedurende het gehele proces. Vanaf ons eerste telefoontje op de bewuste zaterdag om 05:30 hebben we daar een goed gevoel bij gehad.

Heel fijn.”

Gerben Soldaat - Dronten

Goede samenwerking

“Wij hebben een hele fijne ervaring met Madeleine, maar ook met Marieke gehad. Alles werd meteen geregeld en niets was te veel gevraagd. Dank jullie wel voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn moeder.”

Note La Luna Uitvaart: In de vakantieperiode van Marieke werd zij vervangen door collega Madeleine Groenhof, zelfstandig uitvaartbegeleider bij Via Madeleine. 

Conny Reijnders - Dronten

Echt een team

“Beste Marieke,

Graag wil ik je langs deze weg bedanken namens Joyce en familie, voor het mooie werk wat je hebt verricht, voor de uitvaart van Siegfried Rier.
Het was voor ons de eerste keer om een crematie van een geliefde , zo goed en waardig mogelijk in te vullen. Het uitzoeken van de foto’s , muziek, kist, kleding, rouwkaarten, bloemen. Het was allemaal nieuw voor ons.
Dan pas besef je wat er allemaal bij komt kijken. en hoe fijn het is dat je daarin ondersteund wordt, door Marieke.

Het geduld, de betrokkenheid , het meedenken en de adviezen die je ons hebt gegeven tijdens dit emotionele proces.
was super fijn, We waren ook echt een team. zo voelde dat.

Het mooie is dat na de uitvaart, je met een mooi en tevreden gevoel super trots bent, dat het precies is gegaan zoals je gewenst had.
Dank je wel La Luna (prachtige naam trouwens), voor het mooie werk wat jij mag doen!
Respect.

Liefs van Githana, Sandra , Joyce en overige familie.
Soso lobi (alleen maar liefde)”

Githana Becker - Diemen

Hij had het precies zo gewild

“Marieke was de uitvaartverzorgster van mijn vader. Ze hadden al contact gehad paar dagen voordat mijn vader overleed. Mijn vader had haar al wel een jaar eerder willen ontmoeten. Dat zegt al heel wat. Marieke is voor mij en mijn moeder en zusje als een vriendin geweest en we hebben alles samen gedaan. Het voelde alsof we elkaar al jaren konden. Ondanks dat het een vreselijke situatie was, vond ik het ook erg mooi. Ze was echt een hele goede hulp. De uitvaart was prachtig ondanks de corona regels. Zonder haar was zo’n mooi waardig afscheid niet gelukt.
Dankjewel Marieke! ❤️

Ik hoop dat je inmiddels weer een mooie uitvaart hebt mogen verzorgen! Die het net zo goed ervaren hebben als wij!
Groetjes Berber”

Berber Overmars - Wijdenes

Als een goede vriendin

“Marieke heeft de uitvaart van mijn man super geregeld.
2 dagen voordat mijn man kwam te overlijden hebben wij contact met haar opgenomen om te horen wat de mogelijkheden en kosten waren van de uitvaart.
We zijn heel blij dat wij dit zo hebben gedaan. De klik was er gelijk. Mijn man heeft ook contact met Marieke gehad en zei:’Jammer dat ik je niet een jaar eerder heb leren kennen’.
Door het gesprek wist hij nu wat de mogelijkheden waren en kon hij zijn laatste reis maken die bij hem paste. En werd de ‘goedkope kist’, waar we het vaak allemaal bij leven over hebben, toch vervangen door een lijkwade en een rieten mand.
Doordat wij al contact hadden opgenomen met Marieke wist ik precies wat ik moest doen, na het overlijden van mijn man en hoefde ik niet opzoek te gaan naar een uitvaartverzorgster. Super relaxed was dit. Ook voor onze kinderen van 18 en 23 was dit fijn. Marieke voelde voor ons als een goede vriendin waar je met je vragen terecht kon en die ons hielp om de verzorging en uitvaart goed te laten verlopen.
Bv. donderdag eind van de middag was mijn man overleden en vrijdagmiddag voor 5 uur waren de rouwkaarten al op de bus. Alle dagen kwam ze langs en zo regelde we samen de plechtigheid. Wij leverden de stukjes aan en zij zorgde ervoor dat het een waardig afscheid werd wat liep als een trein en waar we met trots op terug kunnen kijken.
Dankjewel Marieke, het was echt super. Dit vonden wij niet alleen maar ook de aanwezigen tijdens de uitvaart. “

Anita Overmars-Koning - Dronten

Een uitvaart die klopte

“Op 3 mei 2020 is mijn man overleden en dan sta je in al je verdriet ineens voor een onmogelijke klus, zo dachten wij. We hadden nog nooit gedacht aan een begrafenisonderneming oid. Onze zoon en schoondochter, wonende in Kaapstad, voelden zich door de afstand zo machteloos, wat konden ze voor ons doen? Onze schoondochter bood aan eens te googelen naar een uitvaartondeneming. Na vele sites en reviews bekeken en gelezen te hebben waren ze er van overtuigd dat La Luna Uitvaart helemaal bij ons zou passen. En gelijk hadden ze!! Wij hebben de site van La Luna uiteraard ook bekeken en we kwamen tot de conclusie dat onze kinderen de juiste uitvaartvereniging hadden gevonden. Het werd…..EEN UITVAART DIE KLOPT(e) Marieke, zelfstandig uitvaartverzorgster was voor ons een baken in zee, een luisterend oor, denkend in oplossingen, persoonlijke benadering en goede gesprekken, niets was te veel, zelfs bood ze kosteloos rouwverwerking aan, dat alles geeft je rust in een hectische en verdrietige dagen, en in een Coronatijd waar zoveel beperkingen waren. Maar een warmer en mooier afscheid van mijn man, onze vader en opa konden wij ons niet wensen. La Luna maakt haar naam meer dan waard. La Luna een uitvaart die klopt. Marieke reuze bedankt voor al je goede zorgen, begrip, meeleven-en meedenken, het was heel fijn om je om ons heen te hebben. Een hartelijke en dankbare groet van de familie Folmer te Dronten.”

Margo Folmer - Dronten

Een rots in de branding

“Wij hebben afscheid moeten nemen van mijn schoonvader. Marieke was voor ons een rots in de branding. Zij ontzorgt, is efficiënt, erg betrokken en heeft mooie ideeën voor alles wat te maken heeft met de uitvaart. Zij is steeds snel te bereiken en heeft alles echt voor elkaar. Ze levert een totaalpakket en rondt alles ook goed af. Heel erg bedankt dat je ook in deze Corona-tijd zulk fantastisch werk geleverd hebt.”

Ineke Hopman-Mondeel - Dronten

Een mooie en bijzondere laatste reis

“Ik heb Marieke van La Luna uitvaart gebeld in overleg met mijn man, Martin die toen nog maar kort te leven had. Mijn man en ik hebben tijd gehad om samen met onze 2 kinderen te bespreken hoe hij zijn uitvaart wilde hebben. Hij was sinds april 2019 ongeneeslijk ziek.

De kist had mijn man samen met mijn zoon al getimmerd, dus dat was klaar. Marieke kwam op een avond de zaken bespreken, dat was heel bijzonder want mijn lieve man was er nog.

Toch heeft Marieke ons heel warm kunnen helpen met de vragen die we hadden. Ze kon goed mee denken en advies geven, we hadden een klik. Dat was fijn, want de laatste reis van mijn man moest een mooie en bijzondere zijn.

De rouwkaart b.v. zat in ons hoofd goed, maar we kregen het niet goed uitgewerkt. Marieke dacht hierin goed mee en wist met haar connecties de puntjes op de i te krijgen. Het resultaat is een mooie kaart, die mijn man ook nog heeft kunnen zien.

We konden terug kijken op een mooie uitvaart. Zelfs kleine probleempjes werden vlot opgepakt.

Marieke kwam met het idee om voor de kleinkinderen een kandelaar-vlinder te laten schilderen en aan te steken op de kist. Dat was mooi.

Marieke was duidelijk voor ons, er waren geen ongewenste verrassingen. We hebben veel steun gehad  aan Marieke en een zorg minder zo in de laatste dagen van mijn man.

Super Marieke, heel veel dank en ik hoop dat je nog vele mensen op deze manier mag helpen.

Lieve groet”

Marga Holierhoek - Swifterbant

Trost spenden

“Es war eine wunderschöne und würdevolle Bestattung unseres Vaters, wofür wir Dir und auch Marian immer dankbar sein werden. Auch wenn wir uns nicht kannten, wart ihr in der Lage, uns in unseren schlimmsten Stunden Trost zu spenden. Herzlichen Dank dafür von uns allen.

Viele liebe Grüße”

Ninon Völkers - Hamburg (Dld)

Een (maan)lichtje in donkere tijden

“La Luna, Marieke, heeft ons tijdens het gehele overlijdensproces van onze moeder op zeer warme en kundige wijze geholpen en geadviseerd. Ook lastige (relationele) situaties pakte zij met zorg aan. Oog voor detail en afspraak=afspraak zijn Marieke’s competenties. Ze stelde onze moeder en ons keurig van alles op de hoogte waarbij praktische zaken niet werden vergeten en wij ons op onze eigen emoties konden richten. La Luna, Marieke Wagenaar, bevelen wij dan ook uit de grond van ons hart aan.”

Gerben Masurel - Spakenburg

Liefde voor het vak

“Marieke is een vrouw met liefde voor haar vak. Straalde warmte uit naar ons, de kinderen, die vol verdriet waren/zijn. Waardevol om zo op de begrafenis terug te kijken.”

Tanja Hensbergen - Harderwijk

Een prachtig voorbeeld van samenwerken

“Marieke heeft de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder verzorgd. Zij deed dit in samenwerking met haar vriendin en collega Linda van Dijk. Linda is onze zus en schoonzus.
Marieke en Linda namen ons vanaf het eerste moment mee in het proces van afscheid nemen en het regelen van alles wat er op je afkomt.
In alles hadden wij een stem. Wij hadden onze wensen en zij hadden de regie. Een prachtig voorbeeld van samenwerken.
Wij maakten van deze intensieve week een heel mooie week en waren tot veel in staat.
Wij kijken terug op een fijne en bijzondere samenwerking en gunnen een ieder die met een stervenssituatie te maken krijgt, de begeleiding van La Luna.”

Namens Wim van den Hoven, Michel en José,

Anita en Adrie van Dijk - Hooglanderveen

Een uitvaart die klopt

La Luna: een uitvaart die klopt, Dat is het devies van Marieke. Onze familie heeft ervaren dat dit niet te veel gezegd is. Marieke heeft ons in een moeilijke tijd met raad en daad bijgestaan. Ze werkt correct en vlot en kwam met tips en oplossingen die wijzelf niet konden bedenken. Ze leefde met ons mee en kwam afspraken na. En zo kwamen wij gezamenlijk uiteindelijk tot een uitvaart die klopt. Nogmaals hartelijk dank Marieke.

Familie Greensides - Swifterbant

Een waardig en liefdevol afscheid

 

Na het overlijden van ùs heit heeft Marieke van La Luna uitvaart ons geweldig geholpen. Ze wist in korte tijd boven tafel te krijgen wat bij ons past. Ze was professioneel, respectvol en doortastend. Iedere dag kwam ze langs en ze was elk moment van de dag bereikbaar. Mede door Mariekes hulp kijken we terug op een moeilijke maar toch ook mooie intieme week en een waardig en liefdevol afscheid.

Yvonne Wijnsma - Dronten

Duidelijk, rustig, respect, uiterst professioneel

“Dag Marieke,

Over de begeleiding en afronding van deze uitvaart niets dan lof.
Ik wil jou en je diensten als volgt samenvatten;
Duidelijk, rustig, respect, uiterst professioneel.

Nogmaals hartelijk dank en “keep on the good work”

Hartelijke groeten,”

Tijs van Dijk - Kampen

Fijn, warm en duidelijk

“Geweldig vorm en begeleiding gegeven in de aanloop en bij de uitvaart. Fijn, warm en duidelijk in contact. Zeer tevreden over Marieke en wil La Luna anderen aanraden.”

John van Dijk - Kampen

Steun en toeverlaat

“Marieke was onze steun en toeverlaat op zowel zakelijk als emotioneel vlak. Haar begeleiding en organisatie hebben wij enorm gewaardeerd.”

Alexandra Pouderoyen - Breukelen

5 sterren zijn te weinig

“Tot ons groot verdriet is mijn zusje vorige week vrijdag overleden. Dan sta je aan de vooravond van het zoeken naar een uitvaartverzorger. Een beroep wat door velen wordt uitgeoefend zodat een juiste keuze lastig is. Via via kwam ik bij Marieke terecht van La Luna uitvaart uit Dronten.
Ik belde laat in de avond en ze kwam meteen naar Zwolle. Meteen stond daar iemand voor de verdrietige familie die je de indruk gaf en dat ook zij, hier ben ik en laat de organisatie aan mij over en ik zal jullie inbreng proberen samen te vatten tot een mooi geheel die moet lijden tot een waardige uitvaart.
Meteen viel de spanning van ons af en met deze bekwame vrouw zijn wij de week voor de uitvaart ingegaan.
Meteen begonnen en vragen en wensen doorgenomen. Toen was het 2 uur s’nachts en stelde Marieke voor de volgende dag verder te gaan.
Wel heb ik met haar mijn zusje “afgelegd” klaargemaakt om haar op te baren. Een rust en ervaring van Marieke maakte dit tot een onvergetelijk moment. Zo dicht bij mijn overleden zusje te mogen zijn zal ik nooit vergeten.
De dagen erna bestonden uit het uitwisselen van alle wensen en ideeen van de overige familie leden en goede vriendinnen van mijn zusje. Dit proces soms best lastig met zoveel meningen was in zeer goede handen van Marieke, iedereen kreeg van haar een podium en zo ontstond een mooi geheel.
Een paar dagen later kwam ze de rouw kaarten brengen en hielp met vouwen en in de envelop stoppen.
Regelmatig kwam ze kijken naar mijn zusje of de conditie nog goed genoeg was de kist open te laten. Tot het laatste moment lag mijn zus er prachtig bij, de dag voor de uitvaart kreeg ze nog haar lievelings jasje aan.
De dag van de uitvaart kwamen we samen in haar huis vanwaar wij vertrokken naar de begraafplaats.
Alles perfect geregeld, familie helemaal ontzorgt en Marieke die alles in goede banen leidde.
Mede dank zij Marieke is de uitvaart en de dienst vooraf heel goed verlopen. Alles tot in de puntjes geregeld. Dank Marieke voor je inzet, warmte, doortastendheid en jou kwaliteit om mensen met verschillende visies op een lijn te krijgen.
Marieke ik wens jou heel veel uitvaarten toe waarbij ik hoop dat deze review mensen aan het denken zet dat een uitvaart vandaag aan de dag een aanpak verdient zoals alleen jij dat kunt.
5 sterren zijn te weinig, ik verdubbel ze ook namens mijn zusje en overige familie.”

Herman Harmeijer - Olst

Mooie, troostende herinnering

“Toen mijn broer volledig onverwacht overleed, heeft Marieke er met warmte, aandacht, creativiteit en onopvallende efficiëntie voor gezorgd dat zijn uitvaart mooi, bijzonder warm en heel persoonlijk was.  Ook na de uitvaart was zij bereikbaar voor vragen of advies.

Mijn broers uitvaart wordt een hele mooie en troostende herinnering en ik  blijf haar daar altijd dankbaar voor.”

Ellen den Boer - Tilburg

Goed georganiseerd

“De uitvaartdienst van onze zoon Ar was heel goed georganiseerd. Ook in de voorbereidende fase heeft Marieke laten zien dat ze heel goed om kan gaan met het verdriet van ons en van de familieleden, vrienden en collega’s.”

Maria en Leen den Boer - Vlaardingen

Een mooi geheel

“Marieke bleek kundig en dacht proactief mee. Ze luisterde goed naar ons waardoor ze op de goede momenten hulp en liefde bood maar ons ook onze gang liet gaan als wij daar prijs op stelden. Wij waren erg onder de indruk van haar mooie woorden die zij wist uit te spreken tijdens de uitvaart en daarmee de dienst tot een mooi geheel maakte.

Brenda en Cas - Dronten/Olst

Beter afscheid

Wij hebben de professionele begeleiding en emotionele steun als heel bijzonder ervaren na het overlijden van mijn moeder. Alle zorg werd uit handen genomen door La Luna Uitvaart. Hierdoor hebben wij als nabestaanden nog beter afscheid kunnen voorbereiden en kunnen nemen.

Ronald Rier - Almere

Warm onthaal

Als de wereld onder je voeten vandaan valt is het fijn dat je warm onthaalt wordt door Marieke. Na het overlijden van ons zoontje (3.5 mnd) stond Marieke voor ons klaar. Geheel op eigen wijze, met oog voor detail en onze wensen heeft ze met veel zorg en liefde ons begeleidt. Wij kunnen Marieke hiervoor niet genoeg bedanken.

Marije Sloetjes-Verduijn - Dronten

Mooie, liefdevolle uitvaart

Nadat mijn vader was overleden hebben wij Marieke van La Luna Uitvaart benaderd. Zij was na het overlijden snel ter plekke en heeft ons zeer respectvol uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ze liet aan ons over hoe wij de begrafenis wilden regelen en heeft ons daarbij uitstekend begeleid en geadviseerd. Marieke was zeer betrokken en regelde alles tot in de puntjes. De rouwkaart werd precies zo gemaakt als wij voor ogen hadden. De kerkdienst en de begrafenis heeft zij helemaal begeleid zodat wij die dag, het verdriet van het verlies van onze vader konden verwerken. Wij als familie kijken terug op een mooie, liefdevolle uitvaart ondanks dat wij veel verdriet hadden.

Nafthal Rikken - Biddinghuizen

Persoonlijke ondersteuning

“Lieve Marieke,

Graag zouden wij je langs deze weg willen bedanken voor de liefdevolle en persoonlijke zorg die je ons hebt verleent bij het afscheid nemen van onze moeder.
Je persoonlijke ondersteuning naar een ieder van ons heeft er toegeleid dat wij alle ons enorm gesteund hebben gevoeld.
We kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid.
Ook willen wij onze dank uitspreken naar jouw meewerkende partners Jessica voor de prachtige bloemstukken, Eline voor de mooie kaarten en Marian voor haar liefdevolle inzet tot het vertellen van ons moeders levensverhaal. Nogmaals heel veel dank…”

Suze en Christel Fernhout - Almere

Snel, goed en respectvol

“Wij zijn zeer positief over La Luna Uitvaart. We werden snel, goed en respectvol geholpen bij het regelen van de uitvaart. Het was een fijn, persoonlijk contact met Marieke.”

Cindy Bottenheft-van de Wiel - Harderwijk

Liefdevolle begeleiding

“Marieke Wagenaar van La Luna uitvaart heeft ons liefdevol begeleid.

Ze leefde mee zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen.
Ze zorgde voor een mooi, liefdevol afscheid die voor ons een mooi herinnering blijft!

We zijn je erg dankbaar en ook namens mijn vrouw, met wie jij voor haar overlijden persoonlijke dingen en wensen mee hebt besproken (overleden dmv Euthanasie).

Groet,”

Fam. K. Halma - Dronten

Een luisterend oor

“De uitvaart van mijn moeder, die vandaag plaats vond, was heel mooi. Marieke luisterde erg goed naar de wensen van mijn moeder (voor de euthanasie) en ook naar die van ons, dat maakte het prettiger om de uitvaart te regelen.

Bedankt Marieke.

Liefs, Denise”

Denise Visser-Halma - Harderwijk

Dankbaar

“Lieve zorgzame Marieke,

Dankbaar voor je warme zorg en aandacht tijdens de uitvaart van mijn schoonmoeder en de dagen daaromheen. Volledig aanwezig zijn zonder je stempel ergens op te leggen ervaar ik als een grote en mooie kwaliteit. Nieuwe mogelijkheden onder de aandacht brengen zodat de laatste levensviering passend en kloppend is. Ruimte gevend aan alles wat aan praktisch en emotionele “dingen” die voorbij komen. Om daarna zonder dat wij daar eigenlijk erg in hadden handelend en slagvaardig te zorgen dat de dag soepel kan verlopen precies zoals wij dat met elkaar en jou hadden afgesproken, mama hoog in het vaandel houdend.

Vertrouwen in jou, was en is er. Dank je wel, voor alles.”

Karoline Bolhuis - Almere

Passend bij moeder en ons

“Ondanks dat ze de hoop had nog lang te mogen leven, is op 17 mei onze moeder op 93-jarige leeftijd overleden. In haar eigen huis, zoals ze graag wilde. Voor de uitvaartverzorging zijn we via via in contact gekomen met Marieke. Het persoonlijke, respectvolle en integere contact met Marieke hebben we als zeer waardevol beschouwd. We hebben mijn moeder thuis kunnen opbaren en haar op de dag van de begrafenis met de kinderen het huis uit kunnen dragen. De dag zelf was natuurlijk verdrietig, maar was geheel passend bij wat mijn moeder had gewild en wat wij als familie wilden. We hebben aan de dag van de begrafenis en het contact met Marieke voorafgaand aan deze dag een zeer goed gevoel overgehouden. Dank je wel Marieke.”

Djoke de Jong - Emmeloord

Een goed gevoel

“Mijn broers, zussen en ikzelf hebben allemaal een goed gevoel overgehouden aan de begrafenis. Ik weet zeker dat us mem het heel mooi had gevonden!”

Wikje de Jong - Emmeloord

Innemend

“Marieke is voor mij een innemende vrouw die met een half woord begrijpt waar het om te doen is. Ze heeft ons prettig begeleid in de voorbereidingen voor de uitvaart. Dit maakt dat de afscheidsceremonie van onze moeder een eigentijdse twist kreeg, waar we vandaag met liefde en een goed gevoel op terugkijken.”

Ton Peters - Dronten

Liefdevol aanpakken

“Nadat wij pas geleden samen voor het eerst een dienst hadden gedraaid in het Hospice, was jij degene die mij als eerste in het hoofd kwam om de uitvaart te regelen voor ons.
De samenwerking was toen prettig en jij hield ook van lekker aanpakken.
Met die gedachte belde ik je vol vertrouwen om jou te vragen voor de ceremonie voor mijn moeder.
Alles ging inderdaad zoals ik me het had voorgesteld, prettig, aanvoelend en aanpakkend en ondertussen nieuwe dingen uitproberen, zoals mijn moeder samen afleggen, mooi opbaren en aan het einde bakenen in een mooie doek en haar zo opgebaard.
Alles voelde zo vertrouwd en liefdevol zoals we dat allemaal samen met jou mochten doen!
Hiervoor nogmaals ontzettend bedankt, dit alles heeft voor mij de herinnering aan mijn moeder nog mooier gemaakt.”

Marga Klaver - Dronten

Zonder zorgen

“Op de uitvaart van mijn broer kijk ik, ondanks het verdriet, met véél warmte en dankbaarheid terug. Van het begin tot aan het eind was alles uitstekend geregeld. Een heel fijn gevoel dat ik mij, als familielid, nergens zorgen over hoefde te maken. Met recht ‘Een uitvaart die klopt’. ”

Harma Fokkema - Lelystad

Hartelijke begeleiding

“Wij zijn als familie zeer tevreden en dankbaar voor de wijze waarop de uitvaart van onze broer Jan is verlopen. Alle voorbereidingen voor de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd. Ook was er alle ruimte om vragen te stellen. En een niet onbelangrijk gegeven was de belangstellende en hartelijke begeleiding van Marieke Wagenaar! Ook de nazorg hebben wij als heel positief ervaren. ”

Janny en Gerard Relyveld - Lelystad

Zeer professioneel

“Marieke heeft de uitvaart geregeld van mijn oom. Dit gebeurde op een zeer professionele manier. Marieke heeft voorafgaand aan de begrafenis alles tot in detail voorbereid. Dit ging geheel in samenspraak met de familie maar wel met goede adviezen van Marieke. Marieke heeft een grote zorg uit handen genomen. Op de dag zelf verliep alles volgens plan, Marieke hield alles in de gaten en onder controle. Dit deed zij op een zeer discrete manier. ”

Katja Rier - Hoofddorp